Tiener geeft 'S van stom, spijt en sorry' aan politie na beschonken rit

Een letter om van te smullen voor de politie
Politiebureau Leidschendam-Voorburg Een letter om van te smullen voor de politie
Twee agenten van een politiebureau in de Nederlandse gemeente Leidschendam-Voorburg hebben dit weekend een banketletter in de vorm van een S gekregen van een 16-jarige jongen. De tiener misdroeg zich bij een identiteitscontrole op vrijdag. 

De twee agenten zagen vrijdag twee jongens die op een snorfiets reden. Toen de tieners de politie zagen, stopte de bestuurder opeens. Dat wekte argwaan bij de politie. De jongen werd gevraagd naar zijn rijbewijs, maar zoals werd vermoed bleek hij deze niet te hebben. Dat niet alleen. Ook had de tiener alcohol gedronken. 

De agenten namen hem mee naar het politiebureau, maar dat ging niet zomaar. "Hij wekte met zijn pubergedrag de nodige irritatie op", aldus de politie op Facebook. 

Excuses

Dat besefte de jongen ook de volgende dag. Met een excuusbrief en een banketletter ging hij naar het politiebureau om zich te verontschuldigen. "Afgelopen nacht hebben jullie mij mee moeten nemen naar het bureau. Ik realiseer me nu dat ik me hierbij niet handig heb gedragen en ik vind dat enorm stom van mezelf. Daarom bied ik bij deze mijn gemeende excuses aan. Hopelijk wilt u die aannemen en deze S van stom, spijt en sorry met uw collega’s delen", valt er in de brief te lezen. 

De actie valt letterlijk en figuurlijk in de smaak bij de agenten. "Excuses aanvaard."
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Alex Moerman

    We hebben allemaal wel eens dingen gedaan waar we niet fier op moeten zijn , maar die MAN best het en verontschuldigd zich er voor !!! Top ! Luc groot gelijk ; jammer en veel zeggend over de rest van de lezers !!!!!

  • Luc Deville

    Deze tiener en of zijn ouders zijn niet representatief voor de jeugd en de bevolking in het algemeen. Normaal zou zijn dat hij bij zijn ouders zijn gaan janken en die zouden klacht indienen tegen de politie . Is het ook niet opvallend ik na 4 uur de eerste ben om te reageren? Respect voor deze jongen