Thailand viert feest: laatste vier voetballertjes en coach uit Thaise grot gered

Duiker: "Ongelooflijk hoe moedig die jongens zijn"

AFP
De laatste vier voetballertjes en hun coach zijn vandaag door reddingswerkers uit de onder water gelopen grot Tham Luang bevrijd. Volgens de eerste vaststellingen van de artsen hebben alle geredden de langdurige nachtmerrie relatief goed doorstaan. Zondag en gisteren werden al acht jongens uit de grot gehaald. De twaalf voetballertjes en de trainer zaten sinds 23 juni vast in het grottencomplex. Hoe de reddingsactie vandaag verliep, kan u hieronder nog eens herlezen.
EPA
AFP
AFP
AFP130 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jacob de Meerdere

  Dat is ECHT nieuws, en nog goed ook. Met felicitaties voor de redders en al wie geholpen heeft. En Musk? Ja, dat is nu eenmaal een commercant zonder menselijke scrupules.

 • jurgen hens

  Thx redders wat hier gedaan werd. Is prachtig.

 • marc smets

  Dat de diverse azijnpissers die het nodig vinden ondanks deze prachtige gebeurtenis negatieve commentaar te hebben nu eindelijk eens zwijgen en laat de wereld gewoon eens genieten van zulks positief nieuws Natuurlijk weten wij dat er op dit ogenblik erge dingen staan te gebeuren in de wereld, weten we dat de coach dit zeker zoniet bedoelt heeft, natuurlijk doet mijn teen zeer maar ... stop nu met ons goed gevoel bij deze gebeurtenis te befoezelen met jullie "wijze ???" opmerkingen

 • nicole mets

  ben heel blij hoor

 • rudy liessens

  Eind goed al goed