Tesla gaat video's streamen in auto's

Illustratiebeeld
AFP Illustratiebeeld
Auto's van Tesla gaan YouTube en Netflix streamen, dat zegt oprichter Elon Musk. Het systeem werkt dan niet als de bestuurder aan het rijden is. Daarnaast moeten ook verschillende games te spelen zijn in de auto. "Het gaat niet langer dan een paar maanden duren", verduidelijkt Musk.

Musk wacht op goedkeuring voor de zelfrijdende auto. Dan zouden YouTube en Netflix daarin ook te zien zijn voor de bestuurder als de auto rijdt. Het autobedrijf liet vrijdag weten dat in de tiende versie van de Tesla-software verschillende games zitten, waaronder schaken. Ook kunnen tekstberichten worden voorgelezen door het systeem.

Waarschijnlijk gaat het ook nog twee tot drie maanden duren voordat de eerste pick-uptruck van Tesla wordt gepresenteerd.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.