Tannah (11) verneemt dat haar adoptie rond is: haar spontane reactie is aandoenlijk

rv
Al jaren vochten een mama en een papa uit Utah om hun drie pleegkinderen definitief te mogen adopteren. Toen vorige maandag eindelijk het goede nieuws kwam, liet het schoolsecretariaat dat meteen weten aan de 11-jarige Tannah Butterfield. Haar reactie is goddelijk. De beelden van de bewakingscamera doen wereldwijd tranen vloeien. Van geluk.

"De ene maandag is de andere niet", postte Jackie Alexander dinsdag 3 oktober op Instagram. Jackie werkt op het secretariaat van de American Heritage-school in South Jordan in de staat Utah. Het was Jackie die aan de kleine Tannah het fantastische nieuws mocht melden dat de rechters groen licht hadden gegeven voor haar adoptie. Tannah bespringt daarop letterlijk Jackie en er volgt een gekus en geknuffel om u tegen te zeggen."Het was lastig om de adoptieouders dit emotionele gevecht te zien strijden", schrijft Jackie Alexander op Instagram. De opluchting was dan ook enorm toen bleek dat alles in kannen en kruiken was. "De opwinding, blijdschap en geluk die je ziet in Tannah ging ook los door mij heen", zei Jackie Alexander aan ABC News. "We konden maar niet ophouden met omhelzen. Ze hield me stevig vast. Het was pure blijdschap op z'n best."

Adoptiemama Jennifer Fisher had Jackie gebeld met het nieuws dat ze van de rechter "eindelijk" haar drie pleegkindjes mocht adopteren: Tannah (11), Teagun (6) en Tallie (2). Op dat moment was Tannah nog op de school en daarom vroeg Fisher aan Alexander om de boodschap over te brengen. Een hele eer voor Alexander, die het op Instagram heeft over "het veruit beste moment in haar twaalfjarige carrière". De Fishers hebben ook nog twee biologische kinderen: Aiden (13) en Macy (10).
3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Luc Mertens

    soms kan je gewoon niet meer wachten en wil je de stress van het kind gewoon wegnemen. Als dat kind daar erg mee bezig was, dan is dit misschien beter. Heb zelf een pleegzoontje van 2 en weet je, de mensen die er elke dag 24/24 mee omgaan kennen hem het beste. Trouwens kinderen zat in België, die op zoek zijn naar een pleeggezin.

  • Gerhard VAN NIEUWENHOVE

    Soms ben je beter af met pleegouders dan met je biologische ouders , Ook nu nog in ons eigen land . De overheid mag deze kinderen nooit in de steek laten maar meestal struisvogelpolitiek .

  • Peter Buyck

    Weinig ruimte voor romantiek hier. Laat een (vreemdeling) het nieuws maar brengen ipv het gelukkige gezin.