Studente hangt ondersteboven over haar balkon voor ultieme foto. De val van 24 meter overleeft ze ternauwernood

Alexa Terrazas haalde volgens haar buren wel vaker halsbrekende toeren uit.
RV Alexa Terrazas haalde volgens haar buren wel vaker halsbrekende toeren uit.
De poging om een extreme yogapose uit te voeren, is desastreus afgelopen voor een Mexicaanse studente. Alexa Terrazas (23) hing ondersteboven over haar balkon, maar moest plots haar grip lossen. Ze viel zaterdag van de zesde verdieping naar beneden en brak zowat elk mogelijk bot in haar lijf. Miraculeus genoeg leeft het meisje nog, maar ze verkeert in kritieke toestand.

Enkele seconden vóór Terrazas 24 meter naar beneden tuimelde, werd de bovenstaande foto gemaakt. Daarop is te zien hoe ze zorgeloos over de rand balanceert. Volgens haar buren in de staat Nuevo Leon haalde de jongedame wel vaker halsbrekende toeren uit.

In het ziekenhuis moest Terrazas een operatie van maar liefst elf uur ondergaan. Ze liep breuken op aan haar benen, armen, heupen en schedel. Familieleden riepen via sociale media op om bloed voor haar te komen doneren.

Volgens de Mexicaanse krant ‘El Imparcial’ bestaat de kans dat ze zeker drie jaar lang niet meer zal kunnen stappen. Uit een eerste onderzoek bleek dat het balkon geen mankementen vertoonde.

Alexa Terrazas.
Instagram Alexa Terrazas.

Lees ook:  Influencer onder vuur door ‘mooie foto’s’ van haar motorongeluk

Lees ook:  Instagrammers zwaar ziek nadat ze poseren bij giftig turquoise meer in Spanje: “Het is het waard”

Lees ook: Sterven door straffe selfie: het is niet onze schuld, maar zit in ons DNA
17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Anthony van der Borght

  Wie doet er nu zoiets . Mensen dat om de dood vragen .. anders zouden ze zoiets niet doen !!! Denk aan wat je doet dat het kan mis lopen !!

 • Stef Geentjens

  En dat allemaal voor een foto ? En tja als de buren al zegen dat ze zoiets wel meer deed moet je er ook niet van verschieten dat het eens totaal verkeerd loopt he! Sommige mensen zuipen, sommige mensen pakken drugs en andere mensen doen dit voor de Rush. Dus neen ik medelijden met haar, maar ik wens haar veel beterschap en verstand toe.

 • pieter doom

  Ze is ook maar een mens e. Is inderdaad niet slim wat ze gedaan heeft. Maar hopelijk komt ze er door. En leert ze uit haar fouten. Veel beterschap

 • Stefaan Baert

  De wet van Darwin.

 • peter destoop

  hier kan je toch geen medelijden mee hebben? Hoe stom kan je zijn ?