Studente (20) poseert aan ravijn en maakt dodelijke val van 30 meter

De uitstekende rotsformatie Hawksbill Crag in Arkansas. Inzet: slachtoffer Andrea Norton (20).
rv - screenshot YouTUbe De uitstekende rotsformatie Hawksbill Crag in Arkansas. Inzet: slachtoffer Andrea Norton (20).
Een Amerikaanse heeft haar fotosessie bij een bekende uitstekende rots niet overleefd. Studente Andrea Norton (20) kwam al poserend ten val en viel zeker 30 meter de ravijn in.

De vrouw was zaterdag met vrienden van de universiteit Briar Cliff in Iowa bezig aan een trektocht in een natuurgebied in de staat Arkansas. Hoogtepunt zou het bezoek aan de daargelegen rotsformatie Hawksbill Crag worden. De bij Instagrammers geliefde plek is een van de meest gefotografeerde plaatsen in Arkansas. Het leidde ook in het recente verleden tot soortgelijke dodelijke valpartijen.

Norton groeide op in de staat South Dakota en studeerde milieuwetenschappen. Ze speelde op een hoog niveau volleybal bij de universiteitsploeg. De honkbal- en softbalploegen hielden 's anderendaags een minuut stilte en zetten een foto online met een truitje met het getal 22, haar rugnummer.  De omgekomen vrouw laat haar ouders en een jongere broer na.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Tina Colpaert

    Alles voor een foto of filmpje tegenwoordig domme mensen!