Student valt leraar aan, maar dat is zonder klasgenoten gerekend

Dat het niet beleefd is om met oortjes in je oren in de klas te zitten, spreekt nogal vanzelf. De student in het bovenstaande filmpje had die les echter duidelijk gemist. En toen de leraar ze uit zijn oren kwam trekken, reageerde hij nog eens heel agressief ook.

Het voorval vond plaats in Neryungri, een stadje in het noordoosten van Rusland. Een van de leerlingen kon op video vastleggen hoe een van zijn klasgenoten volledig doorslaat als de prof zijn oortjes uit zijn oren komt trekken. Blijkbaar had de man hem eerst gevraagd om ze weg te stoppen, maar had de leerling daar geen gehoor aan gegeven.

De jongeman reageert erg agressief en vliegt de leraar aan, een oudere man die zich moeilijk kan verweren. Gelukkig schiet de rest van de klas hem meteen te hulp. Ze worstelen met de woedende kerel tot hij kalmeert, en werken hem dan vakkundig de deur uit. "Hij moet hier nu meteen weg", hoor je een van hen zeggen in het Russisch.

De leraar zou geweigerd hebben om klacht in te dienen, maar volgens officiële bronnen onderzoekt de politie toch de zaak nadat de beelden online verschenen.