Strippende lookalikes Palin om Republikeinen te sponsoren

Sarah Palin blijft hot in de States. Volgende week gaat de gewezen running mate van John McCain op bezoek in Chicago, de stad van president Barack Obama. Ze wil er geld inzamelen voor de Republikeinen en een plaatselijke stripclub wipt meteen op de kar. Een speciale 'Sexy Sarah Palin Lookalike Contest' moet ook geld in het laatje bregen, al is het nog de vraag of de oerconservatieve Palin het geld zal aanvaarden.

Voor de verkiezingen van 2008 werden al tweee pornofilms gedraaid rond Sarah Palin met lookalikes. Eerder kreeg ze ook al haar eigen stripteaseshow in Las Vegas. In een club in 'Sin City' verzamelden de lookalikes van Palin voor een unieke stripwedstrijd. Toen bracht één van de finalistes een heel gesmaakte presidentiële striptease terwijl ze haar plan voor wereldvrede uit de doeken deed.

5.000 dollar voor winnares
Nu is Chicago dus aan de beurt. De striptent Admiral Theatre Gentlemen's Club nodigt met een opvallende affiche lookalikes van Sarah Palin uit om uit de kleren te gaan. De beste stripact wordt beloond met liefst 5.000 dollar cash. Palins slogan "Less Taxation, More Stimulation" hebben ze al omgevormd tot "Lees Taxation, More Flirtation".

Palin zelf in jury?
De stripclub stelde al voor aan Sarah Palin om zelf in de 'celebrity-jury' te zetelen, maar er kwam nog geen antwoord uit Alaska. Andere bekendheden uit Chicago zegden al wel toe. (hlnsydney/kh)