Straffe beelden: Britse mannen overvallen tankstation en proberen politiewagen te carjacken

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Twee gemaskerde mannen hebben een tankstation in de Britse stad Horsham overvallen. Ze stalen alcohol en sigaretten, en probeerden bovendien ook een politiewagen te carjacken. Een van de overvallers trekt een agente uit de wagen en probeert zo het stuur te pakken, maar dat mislukt. Andere agenten kunnen de man op tijd taseren en arresteren. De beelden dateren van 6 juli, maar werden nu pas vrijgegeven.

VTM NIEUWS8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • ANN LIMBOS

  Stoemerikken !

 • wim CLAES

  een gedeelte is niet gewapend, maar wordt beschermd door gewapende srtteams. sommigen zijn dan welgewapend, hangt af van de plaats.in ieder geval zijn ze kordaat!

 • Jan De Smet

  Hopelijk zijn die politie poppemiekes hun nageltjes niet gebroken.

 • serge de saegher

  wauw echt wel slim die wagens zijn zo te herkennen en hebben onvermijdelijk een nummer op het dak en een tracer in de auto daar zul je ver mee komen

 • Leopold Vanhoof

  Tja de nieuwe tijden komen er aan.