Straf liefdesverhaal: vrouw van steenrijke Aldi-erfgenaam laat hem zitten voor Afghaanse vluchteling

Katja Albrecht (47) woont al samen met haar nieuwe vriend. Ook zijn ouders komen bij het koppel inwonen.
Screenshot BILD/Belga Katja Albrecht (47) woont al samen met haar nieuwe vriend. Ook zijn ouders komen bij het koppel inwonen.
Duitsland is in de ban van een ongelooflijk liefdesverhaal in de steenrijke Aldi-familie. De vrouw van Theo Albrecht Jr. (69), mede-eigenaar van Aldi en een van de 10 rijkste Duitsers, is verliefd op een andere man. Geen miljardair deze keer, maar een Afghaanse vluchteling.

Het vermogen van Aldi-erfgenaam Theo Albrecht Jr. wordt geschat op meer dan 15 miljard euro. Maar zoveel geld beschermt je niet tegen pech in de liefde. Albrecht was jarenlang getrouwd met Katja Albrecht (47), maar daaraan komt nu een einde. 

Zowel Bild als Bunte schrijven dat Katja niet meer samenwoont met haar man, maar wel met Tareq S. (31), op wie ze stapelverliefd is. Katja leerde hem kennen in 2014, toen de Afghaan bij het koppel een IT-systeem kwam installeren. De vonk sloeg over en van het een kwam het ander.

Telefoonwinkel

Tareq werd geboren in Kaboel, de hoofdstad van Afghanistan. Hij kwam in 1996 als politiek vluchteling naar Duitsland. Hij verbleef er in een asielcentrum, haalde zijn diploma middelbaar onderwijs en ging later IT studeren, onder meer in London. Hij werkte ook een tijd in een telefoonwinkel in de stad Essen.

In 2015 gingen de twee samenwonen, en ondertussen hebben ze een zoontje van ongeveer anderhalf jaar oud. Het koppel woont in een luxueuze villa, waarmee Tareq zich bezighoudt. Ook zijn ouders zouden bij het koppel gaan wonen.
18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Patrick Smaele

  Ondanks zowat iedereen beweert dat leeftijd geen rol speelt: Theo Albrecht is 69, zijn vrouw Katja 47, haar 'nieuwe' vriend Tareq 31...

 • Jessica Robyn

  geld maakt niet gelukkig, echte liefde wel :)

 • wim CLAES

  zo goedkoop.

 • gerard wauters

  Dus met een andere man ervandoor, maar wel een groot deel van het kapitaal meenemen zodat ze gewoon haar levenswijze kan aanhouden. Ze zou moeten vertrekken zonder cent, en laat haar nieuwe vlam haar dan maar onderhouden.

 • Robert De Meulder

  Als ge al een tijd samen woont met iemand die alleen over geld kan praten is zo een beslissing normaal.Had beter een tennisracket en 4 ballen gekocht.Maar dan ziet hij dat er na 20 jaar nog geen sleep op die ballen is terwijl zij toch 4 keer per week naar de club ging.