Steenrijke pokerspeler gooit naakte vrouw van dak

Videostill
Dan Bilzerian is een veelzijdig persoon: hij is een steenrijke ondernemer, zet miljoenen dollars in aan de pokertafel, speelt - of beter gezegd koopt - rolletjes in Hollywoodfilms en vermaakt honderdduizenden volgers op Twitter en Instagram met absurde foto's van zijn exorbitante levensstijl. Dat hij af en toe spraakmakende stunts uithaalt, is dus geen verrassing.

Deze week gaat een video viraal, waarin deze Amerikaanse player een poedelnaakte vrouw van het dak in het zwembad naast het huis gooit. De vrouw valt rakelings langs de rand van het bad het water in.

De video werd afgelopen woensdag geschoten. De naakte vrouw blijkt de 19-jarige Janice Griffith te zijn, die eergisteren samen met Bilzerian een photoshoot had voor het magazine Hustler. Later op woensdag twitterde Griffith vanuit het ziekenhuis dat ze die dag haar voet had gebroken.

Het 'geintje' met het naaktmodel past in het leven van de oud-marinier en fanatiek wapenverzamelaar Bilzerian. De Amerikaan zegt zelf zijn vermogen verdiend te hebben met poker. Hij speelt regelmatig met honderdduizenden dollars voor zich op tafel. Afgelopen november zou hij in één sessie zelfs een kleine elf miljoen dollar hebben gewonnen. Toch twijfelen velen dat hij zijn vermogen aan het kaartspel te danken heeft, hij zou het eerder te danken hebben aan zijn vader, een steenrijke zakenman.

Stuntman

De laatste maanden probeert Bilzerian in Hollywood een nieuwe carrière op te bouwen. In 2013 werkte hij als stuntman mee aan de blockbuster Olympus Has Fallen en speelde hij een klein rolletje in Lone Survivor, een oorlogsfilm waarin hij een miljoen dollar investeerde. Momenteel is Bilzerian te zien in The Other Woman. Naast Cameron Diaz en Kate Upton is hij een paar seconden in beeld als 'knappe man aan bar'.

Dan Bilzerian
twitter Dan Bilzerian