Steekpartij in deuropening: Turkse vader neergestoken terwijl kinderen thuis zijn in Nederland

De traumahelikopter landde in de wijk.
Charles Mallo De traumahelikopter landde in de wijk.
Een 50-jarige man van Turkse komaf is vanmiddag zwaargewond geraakt bij een steekpartij in het Nederlandse Oss. De man werd aangevallen toen hij de voordeur opende. Zijn vrouw en kinderen waren op dat moment thuis. De politie meldde rond 18.30 uur dat een man uit Oss is aangehouden als verdachte. 

Een landing van de traumahelikopter trok veel bekijks in de buurt. Veel buurtbewoners rond de Sperwerstraat gingen de straat op om poolshoogte te nemen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht en is nu buiten levensgevaar, meldt de politie. 

Bewakingscamera's

Van de dader ontbrak tot 18.30 uur elk spoor. Hij sprong direct in een auto en reed met piepende banden weg. Waarschijnlijk staat hij op bewakingsbeelden, aangezien de woning was beveiligd met verschillende camera's. Zijn vrouw en kinderen zouden niets van de steekpartij hebben gezien en zijn ondergebracht op een veilige locatie. 

De politie meldde rond 18.30 uur dat een man uit Oss is aangehouden als verdachte. De politie onderzoekt de exacte rol van de man.

Hulpdiensten in de straat waar de steekpartij zich afspeelde. Op de achtergrond is ook de traumahelikopter te zien.
Maarten van den Hurk Hulpdiensten in de straat waar de steekpartij zich afspeelde. Op de achtergrond is ook de traumahelikopter te zien.
Hulpdiensten op straat na steekpartij in Oss
Charles Mallo Hulpdiensten op straat na steekpartij in Oss1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Febe Chapin

    Woaw! Ze betalen zich wel bont en blauw in Nederland voor gezondheidszorg, maar wat een dienst! Die helicopter heeft 100% een leven, een vader en een familie gered.