Steekpartij in crèche New York: vijf gewonden, waaronder drie baby's

Twitter
Een 52-jarige kinderverzorgster heeft in een crèche in Queens (New York) zichzelf verwond en vervolgens vijf mensen met een mes aangevallen, onder hen drie baby's. De kinderen werden naar het ziekenhuis overgebracht, één van hen is er erg aan toe. Het  jongste slachtoffer zou slechts drie dagen oud zijn.

Het incident greep plaats in de wijk Flushing, in het stadsdeel Queens, in een huis dat als crèche is ingericht. Volgens de politie sloeg de vrouw even voor vijf uur vanochtend (lokale tijd) toe. 

Een woordvoerder maakt gewag van "tal van steekwonden". De vrouw, die in de kelder van het gebouw werd aangetroffen en zichzelf snijwonden aan de polsen had toegebracht, is aangehouden. Ze is niet in levensgevaar. De crèche met vooral een Aziatisch clientèle, werkte zonder wettelijke vergunning en was niet geregistreerd bij de sociale dienst van New York.

Volgens de politie werd de vader van een kind aan het been gewond en raakte ook een collega, een vrouw van in de dertig, gewond. Vier andere kinderen, die ongedeerd bleven, werden meegenomen voor observatie. 

Het is nog niet duidelijk of het kinderdagverblijf op het ogenblik van de steekpartij geopend was. 

Twitter / Daily Express1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Charlotte De greef

    Zeer erg! Gelukkig weten de Amerikanen wel raad met dergelijke criminelen. Daar zal ze géén enkelbandje krijgen. Met een beetje geluk krijgt ze de doodstraf.