Snelheidsduivel haalt Nederlandse politie met 200 km per uur in

Photo News
De Limburgse politie heeft vanochtend op de A73 ter hoogte van Swalmen, gemeente Roermond, een snelheidsduivel langs de kant van de weg gezet. De man, die onder invloed verkeerde, had de patrouille eerder met hoge snelheid ingehaald. 

Volgens de politie reed de man 200 kilometer per uur, waar 100 is toegestaan. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.

De patrouille schakelde een motorrijder in om de automobilist te achterhalen en staande te houden. Daarbij bleek de bestuurder zich volgens de politie opvallend te gedragen. Een speekseltest leerde dat de man cocaïne in zijn bloed had. Ook wees een blaastest uit dat hij behoorlijk wat alcohol achter de kiezen had. 

Er is een bloedtest van de man genomen die duidelijk moet maken hoeveel alcohol hij precies had gedronken.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • edmond scheurs

    Hij had beter een paar km verder naar de Duitse autobahn gereden daar kon hij eens alles uit de kast halen zonder snelheid controle , trouwens doe ik regelmatig eens daar alles uit de kast halen zonder bekeurd te worden .