Exclusief voor abonnees

Slachtoffers van vliegtuigcrash krijgen gezicht: “Mijn vrouw had bij vertrek al slecht voorgevoel”

Van pasgetrouwde koppels tot ouders met hun kinderen, het noodlot spaarde niemand.
RV Van pasgetrouwde koppels tot ouders met hun kinderen, het noodlot spaarde niemand.
176 doden... De tol van de vliegtuigcrash in Teheran is loodzwaar. Stilaan krijgen al die slachtoffers nu ook een gezicht. Iran werd het zwaarst getroffen, maar er zaten ook veel Canadese studenten op het ramptoestel die via een tussenstop in Kiev (Oekraïne) naar hun thuisland wilden vliegen. Twee pasgetrouwde koppels, een stel dat door een ticketfout uit elkaar gerukt werd, ouders met hun kinderen,... Het noodlot spaarde niemand. Eén vrouw bleek zelfs al een slecht voorgevoel te hebben nog voor het vliegtuig opgestegen was.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis29 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Polutnik Ronald

  Hetzelfde met de Russen ook niets gedaan met het uit de lucht schieten van een passagiers vliegtuig . Normaal zou elk land sancties moeten nemen tegen deze grootmachten .

 • irene van impe

  Barbaren: ik vraag me af of ze het niet met opzet gedaan hebben, want daar waren nogal veel Iraanse mensen die het land verlieten en dit kunnen ze niet verkroppen.

 • wim CLAES

  een schurkenstaat die zijn eigen bevolking uit de lucht knalt omdat ze schrik hadden gestraft te worden voor de onzin die ze enkele uren eerder weer eens gepleegd hadden. en het ironische is dat ze er weer mee weg gaan komen, want nu er eigenlijk eindelijk een aanleiding is om op te treden gaat alles plots zo belangrijk niet meer zijn , is de vrede het belangrijkste en kunnen ze rustig verder werken aan hun duivelse plannen.

 • Chris Toonen

  Adriaan, zie mh17....ja, daar komt men mee weg. T politieke gekonkel kent geen morele grenzen. Vraagt blijft waarom men daar nog overheen vliegt...en waarom blijven we de zogenaamde vijanden van Amerika als slechteriken zien? Wie maakt dat landen als Iran zich gedragen zoals zij zich gedragen? Dat is toch met name usa...strijd tegen communisme, om olie en wie weet wat nog meer..maar echt niet om wereldvrede wat zij ons doen geloven..

 • Ben Van Loon

  Totaal onbekwaam om een oorlog te winnen. Als de VS niest, raast er een orkaan over Iran. Alvast veel succes gewenst aan Rohani en Kamenei.