Seks in de Nederlandse Kamer?

Terwijl onze politici elkaar liever kwijt dan rijk lijken, gaat het er in de Nederlandse politiek veel intiemer aan toe. Volgens een roddel op de site van de NOS zouden twee kamerleden het gedaan hebben in de fractiekamer van de CDA. Het gaat om Mei Li Vos en Paul Tang (allebei van de PvdA). De verdwaalde kamerleden zouden betrapt zijn in de fractiekamer van de CDA, een christen-democratische partij die te vergelijken valt met onze CD&V.

Verdwaald
Zijn het slechts roddels of is er een mooie 'coalitie' in de maak? De Telegraaf en andere media spreken van 'coïtale momenten'. De Nos noemt het 'bewegingen die in het huwelijk gebruikelijk zijn'. Beide kamerleden ontkennen het bericht. Vos geeft wel toe dat ze met Tang in de fractiekamer van de CDA terecht gekomen was. Ze waren naar eigen zeggen 'verdwaald' in het grote gebouw.

Bijbels
Vos vertelt in haar weblog dat ze ontdekt heeft dat er bijbels in de fractiekamer staan. Maar verder is er niets gebeurd. Wie weet wat er zich in de gangen en kamers van het Belgische parlement afspeelt? (gb)