Schroothandelaar vindt lichaam van al vijf jaar vermiste vrouw in diepvries

Heather Lacey verdween in november 2013.
rv Heather Lacey verdween in november 2013.
De 29-jarige Heather Lacey uit het Amerikaanse Florida verdween spoorloos in november 2013. Vorige maand - 5,5 jaar later - trof schroothandelaar Lilian Argueta het lichaam van Lacey aan in een diepvriezer. Argueta schrok zich rot: “Ik dacht dat het een heks of een pop was”.

De diepvries behoorde toe aan Jonathan Escarzaga, die op 17 februari dood werd gevonden in zijn appartement. De syndicus had het appartement na de dood van Escarzaga laten opkuisen en de diepvries laten overbrengen naar een schroothandelaar in Margate, 60 km boven Miami. Het toestel was niet op slot. Toen Argueta het een maand later op 15 maart opende, zag ze het lijk van de vermiste vrouw erin liggen.

Het is niet duidelijk of Escarzaga iets met de dood van Heather Lacey te maken heeft, noch of hij haar überhaupt kende. De Amerikaanse politie wacht de resultaten van de lijkschouwing af om meer informatie te geven.
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eduard Janssens

  Een lege tegen een volle diepvries dat voel je toch of ben ik dom , men doet die toch open voor die oplaad: zeer bizar

 • Peter Berg

  Twijfelachtig of de eigenaar iets te maken heeft met de verdwijning van die vrouw ??? Serieus ???

 • Marnick L'Eau

  al die rechercheurs in de comments hier, wss is dat lijk in die diepvriezer gelegd nadat die gedumpt werd op de schroothoop...

 • Rene Dannau

  velen dumpen allerlei oude metalen in zo een kist om deze gevuld met metaal aan te bieden zeg nu zelf ga jij een vrachtwagen volladen met lege dozen, zo zie je soms auto wrakken vol zitten met motorblokken en velgen dus eerst het lijk erin en dan oud ijzer erop in de hoop dat het direct in de smeltoven beland en dat gebeurt nooit het plastiek moet van het metaal gescheiden worden.

 • gustaaf carpels

  sterke mensen he Amerikanen