Exclusief voor abonnees

Schrijver Michael Wolff over nieuw schandaalboek: “Trump is een man die de baan niet aankan”

Michael Wolff
Getty Images Michael Wolff
Michael Wolff schreef, na de bestseller Vuur en woede, opnieuw een boek over het Witte Huis van Donald Trump. Het Witte Huis waar Wolff niet meer binnenkomt. Wat betekent dat voor de geloofwaardigheid van zijn relaas? 

Hij doet zelf de deur open, zet zelf de koffie en zet dan zelf twee stoeltjes neer in de tuin van zijn huis in Greenwich village, New York: ook als Michael Wolff (65) interviews geeft, heeft hij aan zichzelf genoeg. Er zijn geen mensen van de uitgeverij, er is geen woordvoerder die erbij gaat zitten, er is geen secretaresse die de koffie brengt, er is alleen een werkster die in een kinderkamer het bed opmaakt.

Een dag eerder is Staat van beleg – Trump onder vuur verschenen, Wolffs tweede boek over het Witte Huis van Donald Trump. Het gaat verder waar hij met het eerste boek Vuur en woede gebleven was, met opnieuw een min of meer chronologisch verslag van de tumultueuze ontwikkelingen in het Witte Huis, met nieuwe beledigingen aan het adres van de president en figuren in zijn entourage, grotendeels anoniem gedaan. Wolffs conclusie is vergelijkbaar met die van anderhalf jaar geleden: dit loopt slecht met hem af.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
27 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • pascal de bruycker

  pfff, is de rest dan zoveel beter geweest ? Obama heeft 2x geregeerd en het land is ook niet perfect achtergelaten ,in vele landen van de wereld is toen ook in oorlog begonnen ...,ik denk dat er niemand alles kan oplossen , de mens zelf moet ook willen...

 • Philippe Deckers

  Iedereen kan schrijven worden. Niet iedereen vastgoedtycoon in New York.

 • Lode vleminckx

  Wat presteerde die schrijver zelf al.

 • Christiaan Goethals

  Trump heeft maar één goed besluit genomen, CO2 schaadt de opwarming niet. Het brengt de USA veel geld op.

 • Dries Peeters

  zelfs CNN vond al die "waarheden" zonder enig bewijs al iets te gek. Dan moet het toch al serieuze leugen zijn.