Scholier in ruitjeshemd steelt de show tijdens speech Trump (en wordt verwijderd)

Screenshot
Het internet is in de ban van ‘plaid shirt guy’, een jongeman die de show stal tijdens een speech van de Amerikaanse president Donald Trump in Montana. De scholier in het ruitjeshemd liet zich opmerken door zijn opvallende gezichtsuitdrukkingen, waaruit duidelijk bleek dat hij het niet eens was met Trump.

De 17-jarige jongeman werd na een tijdje gevraagd om weg te gaan en werd vervangen door een breedlachende stand-in die de uitspraken van Trump wel kon smaken. Het was nochtans niet bedoeld als protestactie, zegt de verwijderde student. “Het waren gewoon mijn eerlijke reacties”, beweert hij.

AFP33 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • DIRK VAN BRUSSEL

  Dus Lazoore, wat we zien is niet echt ? Ben anders wel naar de oogarts geweest voor controle.

 • ronny verachtert

  Trump is en blijft een leugenaar op alle gebied , de blaaskaak

 • hugo van de velde

  Ze zouden naar Trump moeten gaan en zeggen. Nog 1 ongepaste opmerking of leugen. ERUIT en hem direct vervangen.

 • Ariane Gekiere

  Mo dat is toch ne zeveraar eee smurf ...kan het nie geloven wat een theater daar achter steekt ... typisch amerikaans Naief ... top voor de student ..er zit meer verstand in deze student dan in heel da boelke van smurf .met( t )smurf erbij..proficiat aan de student

 • Jenne Vergeer

  Moet vals lachen of ge vliegt eruit. Riekt naar dictatuur.