Schietpartij met automatische wapens in Besançon: drie personen gewond

(archieffoto)
AFP (archieffoto)
Drie mensen zijn woensdagavond gewond geraakt door een schietpartij op straat in de Oost-Franse stad Besançon. Een groep gemaskerde mannen opende het vuur op een andere groep, die ook terugschoot. Volgens getuigen vuurden de schutters met automatische wapens tientallen kogels af.

Een omwonende dacht eerst dat mensen rotjes afstaken ter gelegenheid van Kerstmis. Op de plaats van de schietpartij zijn tientallen kogelhulzen gevonden. Verder werd onder een auto een handgranaat gevonden. Een ooggetuige had gezien dat het explosief daar naartoe werd gegooid.

De hulpdiensten hebben de drie gewonden naar het ziekenhuis gebracht. Een van hen zou er slecht aan toe zijn. De politie denkt aan een afrekening in het criminele milieu.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Gino De Neef

    Opnieuw HET bewijs dat het ontzeggen van wapens voor de gewone burger geen enkel nut heeft