Schietpartij aan universiteit in Texas na ruzie tussen buschauffeurs

-
NBC News -
Aan de Christelijke Universiteit van Texas (TCU) in Fort Worth heeft zich vandaag een schietpartij voorgedaan, zo heeft NBC News op gezag van de politie gemeld.

Er brak een ruzie uit tussen twee buschauffeurs, waarna één van hen het vuur opende op de andere. Die werd niet geraakt. Maar de schutter reed vervolgens de andere bus aan, toen die probeerde weg te rijden. De politie is nog op zoek naar de schutter. Op de campus werd alarm geslagen. Studenten werden opgeroepen om zich in veiligheid te brengen. Intussen kunnen de normale activiteiten weer doorgaan.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gino Denil

  Natuurlijk moet je geen bui van razernij krijgen. Je kan ook in kielen bloede schieten.

 • mieke jansens

  texas..de wapenstaat bij uitstek

 • Frans Van Hoyweghen

  Waarom zou u een bui van razernij moeten krijgen, er is toch geen enkele reden voor.

 • Diane Bernaerts

  Het zoveelste bewijs dat wie een wapen heeft, ook al is dat zogezegd "voor zelfverdediging", dat vroeg of laat ook zal gebruiken in een bui van razernij.