Rusthuisbewoners spelen levensechte versie van gezelschapsspel: hilariteit verzekerd

Rusthuisbewoners spelen levensechte versie van gezelschapsspel: hilariteit verzekerd
Facebook Bryn Celyn Rusthuis Wales Rusthuisbewoners spelen levensechte versie van gezelschapsspel: hilariteit verzekerd
In een rusthuis in Wales maken de bewoners tijdens de coronamaatregelen er het beste van. De zorgkundigen zorgen tussendoor voor wat entertainment en dat mag je gerust letterlijk nemen. Aanschouw een levensecht gezelschapsspel.

Nu de bewoners van het rusthuis geen direct contact meer mogen hebben met familie en vrienden, kwam het personeel op het creatieve idee om een levensecht gezelschapsspel te spelen.

Bewoners spelen het nijlpaard

“Het mag eens iets spannender zijn voor de bewoners dan quizzen, sporten, knutselworkshops en koken”, vertelt Michelle Williams, algemeen directeur van het Bryn Celyn rusthuis in Wales. “Uiteraard is iedereen op zijn hoede voor het coronavirus, maar we proberen er het beste van te maken” gaat ze verder.

Eenmaal de lijm gedroogd was en de quizvragen allemaal gesteld waren, was het tijd voor iets nieuws: Hungy Hungy Hippos, bij ons gekend als Hippo Hap. De bewoners namen, vanuit hun rolstoel, de rol van het nijlpaard op zich, met een doos aan een bezemsteel geknutseld stonden ze in de aanslag om te jagen op kleurrijke ballen. De hilariteit spatte eraf, dat vertelt het filmpje dat viraal ging via de facebookpagina van het rusthuis.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.