Russische hogesnelheidstrein rijdt twee mensen dood

Een man loopt op het perron naast een Sapsan hogesnelheidstrein in Moskou. Archieffoto.
afp Een man loopt op het perron naast een Sapsan hogesnelheidstrein in Moskou. Archieffoto.
Bij het oversteken van het hst-traject Moskou-St. Petersburg zijn twee mensen door een trein doodgereden. De man en vrouw waren op slag dood, aldus de autoriteiten.

Het ongeval deed zich voor in het district Solnetsjnogorsk ten noordwesten van Moskou. Waarom het stel zich op de sporen bevond, is niet duidelijk. Op het traject rijden hogesnelheidstreinen van het type Sapsan tussen de beide Russische metropolen tegen 250 kilometer per uur.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Geert Vaelen

    als je niet op de sporen loopt, kan die trein u onmogelijk raken, laat staan doodrijden, tenzij ie ontspoort. en iedereen hoort te weten dat je niet over de sporen mag lopen. eigen schuld dus

  • Carlo B

    Vreemde titel. Bijna alsof deze trein dit opzettelijk gedaan heeft. Trouwens hier in België en de rest van Europa gebeurt dit bijna dagelijks en lees ik hier niets van. In het geval van vermoeden van zelfmoord, staat er zelfs een bijkomende tekst bij het artikel. Ook dit mis ik hier weeral.