Realitykoppel ontkent mishandeling baby

Het realitykoppel Nehuda en Ricardo Pinto.
Instagram Nehuda Het realitykoppel Nehuda en Ricardo Pinto.
Het Franse realitykoppel Nehuda en Ricardo Pinto is ondervraagd over mogelijke mishandeling op hun babydochtertje, schrijft de krant Le Parisien vandaag. Het vier maanden oude kindje werd gisterochtend met een opgezwollen gezicht opgenomen in een ziekenhuis in Dijon.

Volgens de krant stelden artsen vast dat ze meerdere breuken aan haar hoofdje had opgelopen. Haar ouders zijn vervolgens door de politie meegenomen voor ondervraging. Na verhoor mochten zij beschikken. Nehuda (25), echte naam Léa Jérôme, en Pinto ontkennen de mishandeling.

Vader Ricardo Pinto zou verklaard hebben dat hij afgelopen weekend achter het stuur met zijn smartphone in de weer was. Uit frustratie zou hij de telefoon hard naar achter in de wagen hebben gegooid, en kwam die recht op hun dochtertje terecht. Het kindje ligt nog steeds in het ziekenhuis. De jeugdrechter moet nog bepalen of de ouders haar mogen zien.

Justitie in Tarascon, de stad in het departement Bouches-du-Rhône waar het koppel woont, neemt het onderzoek nu over.

Les Anges

Ouders Nehuda en Ricardo Pinto zijn beiden oud-deelnemers van 'Les Anges' (Engelen), een soort 'best of' van kandidaten van Franse realityreeksen en talentenjachten. De meest opmerkelijke deelnemers hokken samen in een huis in het buitenland. Ze moeten ginds allerlei opdrachten uitvoeren, met vaak ruzies en soms zelfs handgemeen tot gevolg.

Pinto is momenteel te zien in 'Moundir et les apprentis aventuriers', een soort Expeditie Robinson voor koppels en ex-koppels. Hij neemt er deel met een ex-vriendin, eveneens een realityster. Nehuda is een oud-deelneemster aan de Franse The Voice en leerde Pinto kennen in het achtste seizoen op Les Anges. Hun stormachtige relatie was al vaker voer voor de Franse showbizzbladen. Hun kindje werd op 28 februari geboren.