Reactie kwade Britse acteurs op toeschouwers die naar WK keken op gsm: "Jullie zijn de meest onwetende toeschouwers voor wie ik ooit heb moeten optreden."

Tijdens een voorstelling van de musical 'Titanic' in London keken twee Britse voetbalfans op hun smartphone naar de wedstrijd tussen Engeland en Colombia.
Twitter Tijdens een voorstelling van de musical 'Titanic' in London keken twee Britse voetbalfans op hun smartphone naar de wedstrijd tussen Engeland en Colombia.
Baal je omdat je al plannen had vanavond en je dus de WK-match niet kan bekijken? Datzelfde dilemma hadden enkele Britse vrouwen tijdens de wedstrijd van dinsdag tussen Engeland en Colombia. Om toch nog voor hun favoriete team te kunnen supporteren, bekeken ze de match gewoon op hun gsm, en dit tijdens een theatervoorstelling. De acteurs op het toneel waren hier minder blij mee.

Deze keer zorgde een ijsberg niet voor de grootste problemen tijdens de musical 'Titanic' in Londen, maar enkele enthousiaste voetbalfans. Enkele acteurs getuigden op Twitter hoe de voorstelling verstoord werd door twee "giechelende" dames.

Zo schreef Niall Sheehy: "Aan de twee vrouwen op de eerste rij vanavond die niet enkel de strafschoppen aan het bekijken waren op hun gsm, maar ook "yess" zeiden elke keer dat er gescoord werd, jullie zijn de meest onwetende toeschouwers voor wie ik ooit heb moeten optreden."

Meer uitleg volgde. "En wanneer een acteur teken gaf dat ze de gsm moesten wegsteken, je je duim opstak en zei 'ik weet het, we hebben gewonnen!!', denk ik dat je bewezen hebt dat je de domste vrouw op aarde bent. Kom alsjeblief niet meer naar andere theatervoorstellingen."

Een andere acteur, Kieran Brown, reageerde ook kwaad via een tweet: "verbijsterd. 2 dames, 1 oudere 1 middelbare leeftijd, in het midden van de eerste rij keken duidelijk naar de voetbal op hun telefoon tijdens het meest aangrijpende moment van de reddingsbotenscène, aan het juichen & giechelen als domme schoolmeisjes. Zeggen dat ik woedend ben is een understatement! Ze zouden moeten worden buitengesmeten uit schande!"

Er kwam veel reactie van beide kanten op deze tweets. Sommigen vonden dat het inderdaad zeer respectloos was en dat de twee dames hadden moeten worden buitengezet omdat ze de acteurs en de mensen rondom hen stoorden. Anderen vonden dat de hun reactie overdreven was en dat ze het mensen niet kwalijk mogen nemen dat ze blij waren met de overwinning.

"Oh nee... een beetje passie voor hun team tijdens een BELANGRIJKE wedstrijd! stom dat ze het tijdens de voorstelling deden maar komaan soms doet ons menselijk verlangen iets dat waarschijnlijk niet opzettelijk slecht bedoeld was. Ze hadden hun tickets waarschijnlijk op voorhand gekocht, voordat de datum van de wedstrijd aangekondigd was," reageert iemand.

Het theater waar de voorstelling gehouden werd, verontschuldigde zich voor het ongemak in een verklaring. Het personeel had iedereen gewaarschuwd om hun telefoon uit te schakelen en hoewel er een zaalmanager aanwezig was, had deze niets opgemerkt.

Hoewel het personeel van het theater zei dat de twee toeschouwers waarschijnlijk niet beseften dat ze te luid aan het praten waren, benadrukken ze wel dat gsm's uit den boze zijn tijdens voorstellingen. "Zelfs al denken toeschouwers dat ze stil en discreet naar hun telefoon kijken, dan nog blijft het respectloos en afleidend voor de acteurs en het publiek rondom hen."

Hopelijk weerstaat het publiek de verleiding tijdens de wedstrijd tussen Engeland en Zweden zaterdag, die tijdens de middagvoorstelling van de musical valt.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Febe Chapin

    beetje aan het overreageren..