Puppy in Turkije zo zwaar mishandeld, dat zelfs Erdogan zijn afschuw uit

VTM Nieuws
Een mishandelde puppy veroorzaakt ophef in Turkije. De puppy stierf toen zijn vier pootjes werden afgehakt. De verontwaardiging is zo groot, dat zelfs de Turkse president Erdogan zich moeit met de situatie.

De puppy werd zonder pootjes in een bos gevonden en werd meteen overgebracht naar een dierenkliniek- en asiel. Het diertje werd er eerst verzorgd en werd daarna geopereerd, maar tijdens de ingreep liep het fout. De puppy stierf aan zijn verwondingen.

Het incident veroorzaakt heel wat ophef in Turkije en zelfs de Turkse president Erdogan heeft gereageerd. Hij vraagt om de dierenrechten beter na te leven, niet toevallig in aanloop naar de verkiezingen.

De man die de puppy mishandelde is intussen opgepakt. 
21 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jeffrey Deekers

  Iemand die geen genade toont en plezier heeft om een levend wezen 4 poten af te hakken is een gevaar voor de mensheid en kan dit later ook met medemensen gaan doen, veel strenger aanpakken dit soort mensen!!

 • frans vullings

  Dat hij ruste in de turkse bajes waar iedereen mag weten wat hij gedaan heeft

 • Benbir Penisim

  zieke, gevaarlijke "mens". En die dierenmishandelaar is ook gek ene gevaarlijk!

 • Magdalena Verschaeren

  Algemene verontwaardiging over mishandelde hond. Maar mensen mogen gerust mishandeld worden. Dat is bij ons, en eigenlijk in alle ontwikkelde landen zo., hypocriet gewoon.

 • Glen Van Bruyssel

  Als ik zie en hoor hoe allochtonen op mij en mijn hond reageren als ik op straat wandel verschiet ik daar niet van,en al zeker geen zwarte honden.