Presentator Fox News gelooft niet in bacteriën: “Ik heb mijn handen al 10 jaar niet gewassen”

Pete Hegseth, presentator van Fox News.
AP Pete Hegseth, presentator van Fox News.
Pete Hegseth, nieuwsanker van Fox News, heeft tijdens een rechtstreekse uitzending toegegeven dat hij zijn handen al 10 jaar niet gewassen heeft omdat “bacteriën niet bestaan”. Hegseth zei achteraf dat het om een grap ging. 

Tijdens het programma Fox and Friends vertelde Pete Hegseth dat de besmettelijke micro-organismen niet bestaan omdat ze niet met het blote oog zichtbaar zijn. “Ik vaccineer mezelf”, voegde de afgestudeerde aan Harvard en Princeton toe.

Zijn bekentenis kwam er nadat zijn copresentatoren Ed Henry en Jedediah Bila met hem lachtten nadat hij restjes van een pizza had opgegeten. “Mijn voornemen voor 2019 is om de dingen die ik niet tijdens een uitzending zeg, nu wel te zeggen”, voegde Hegseth toe. Op sociale media waren de reacties verdeeld.

Later liet Pete Hegseth weten dat het om een grap ging. 

Het Amerikaanse Centrum Voor Ziektebestrijding en Preventie zegt dat regelmatig je handen wassen een van de beste manieren is om bacteriën te verwijderen, ziekte te voorkomen en de verspreiding van bacteriën te voorkomen.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Geert Vaelen

  Dan moet ie in heel veel niet geloven. Elektriciteit zie je met het blote oog ook niet, net zoals lucht, radioactiviteit, radiogolven voor draadloos dataverkeer, infrarood signale van afstandsbedieningen, ozon, noem maar op. Maar hij vaccineert zich wel. En wat zit er in zo'n spuit? Dode bacterien. Raar verhaal.

 • Jan Verstrepen

  Gelukkig hoef ik nooit een hand te geven aan die meneer. Publiciteit stuntje meer niet.

 • David Lievens

  Vreemd, god is ook niet met het blote oog te zien, maar die nemen ze daar constant in de mond...

 • Guido Pintens

  Fox and Friends, en de favoriete zender van Trump. Niet te verwonderen dat die Pete Hegseth vindt dat besmettelijke micro-organismen niet bestaan *omdat ze niet met het blote oog zichtbaar zijn*. Trump heeft weer iets bijgeleerd wat de complete waarheid is. Trouwens : andere sterrenstelsels bestaan ook niet omdat ze niet met het blote oog zichtbaar zijn. Het leven kan toch simpel zijn he?

 • Bix Froefel

  Hoe denkt die gast dan dat zijn eten verteerd geraakt