Prefect klust bij als dragqueen, school heeft er geen problemen mee

Andrew Livingstone alias Miss TIsh Ewe.
ITV - Screenshot YouTube Andrew Livingstone alias Miss TIsh Ewe.
De Brit Andrew Livingstone (39) heeft naast zijn job als prefect op een school in het Oost-Engelse Lound, een opvallende bijverdienste. Hij klust na zijn uren bij met een dragqueen-show waarbij hij expliciete woorden allerminst schuwt. De directie van de scholengroep waartoe de school behoort, heeft daar geen problemen mee.

In een reactie aan de krant Eastern Daily Press stelt de scholengroep dat er “duidelijke richtlijnen met de heer Livingstone zijn gemaakt”.  De directie duidt hierbij op de sociale media die hun prefect, alias Miss Tish Ewe (een verwijzing naar ‘tissue’ (zakdoek)) gebruikt om nieuwe speeldata aan te kondigen. Met zijn act toerde hij onder meer in Dundee (Schotland) en Cardiff (Wales).

De leraar werkt sinds juli als prefect op een ‘independent school’, een privéschool waar een schooljaar vaak tienduizenden pond kost.  Volgens de directie beschikt Livingstone over aanzienlijke onderwijsdeskundigheid en boezemt hij het nodige vertrouwen in.  De school ontving sinds zijn aantreden nog geen klachten van ouders. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Vincent De Wolf

  Enkel zaken die tot de privé sfeer behoren zijn privé. "Dit" is net het omgekeerde van privé! Je kunt niet van privé spreken bij publiek toegankelijke voorstellingen. Onzinnige reacties zoals hieronder eroderen juist het totale idee van privacy, alsof privé enkel op "buiten de werkuren" zou slagen. Het artikel vernoemt dit ook niet eens als argument. Wel ben ik het ermee eens dat als de activiteiten van elkaar gescheiden blijven er geen probleem mee hoeft te zijn.

 • mieke jansens

  men doet privé wat men wil, waarom word dit ook openbaar gemaakt??

 • Pieter Talboom

  Zo moet het. Die mens zijne privé is zijn zaak.

 • mike dierickx

  Het zou pas erg zijn als de school er wel een probleem mee had. Wat die man doet na zijn uren staat volledig los van zijn kwaliteiten als opvoeder.