Politie vindt hoofd en benen van journaliste Kim Wall

afp
De Deense politie heeft lichaamsdelen gevonden van de onder mysterieuze omstandigheden omgekomen Zweedse journalist Kim Wall. Het gaat om haar hoofd en benen.

Duikbotenmaker Peter Madsen wordt verdacht van moord op de journaliste. Hij zou de stoffelijke resten in stukken hebben gesneden en in zee gegooid om de oorzaak en haar dood te verhullen.

Wall werd op 11 augustus als vermist opgegeven opgegeven toen ze niet terugkwam van een interview met Madsen. Haar naakte romp werd op 21 augustus in een baai bij Kopenhagen gevonden. Walls hoofd en ledematen waren spoorloos. De vondst daarvan was vrijdag, aldus de politie. Aan de hand van de tanden werd vastgesteld dat het wel degelijk om Wall ging. Haar armen zijn nog steeds vermist.

De uitvinder Madsen is 12 augustus gearresteerd en wordt beschuldigd van moord op de dertigjarige Zweedse. Hij heeft verklaard dat de journaliste aan boord van zijn duikboot is overleden toen ze een zwaar luik van de boot op haar hoofd kreeg. Volgens de politie is de gevonden schedel intact en zijn er geen breuken gevonden.
5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • ANN LIMBOS

  Die vent gaat zeggen dat ze haar eigen heeft vermoord en in stukken gesneden. Is in tegenwoordig.

 • André Gijbels

  Puzzel is compleet nu, de recherche zullen het nu wel tot op het bot uitspitten

 • Jaak Meyers

  Als vrouw mag je nooit alleen ergens zijn met een man die je niet kent. Die regel mag je nooit overtreden. Jammer, maar helaas lopen er teveel geestelijk gestoorde mannen rond. Zeker mooie vrouwen moeten extra op hun hoede zijn. We leven in een zieke wereld, dat mag je nooit vergeten.

 • Jurgen Van Den Bergh

  Die Madsen is een gestoord kereltje. Ik heb hem bezig gezien in een docu. Niet echt normaal gedrag vertoonde hij daar. En als iemand valt in jou bijzijn, zonder getuigen, en sterft, dan ga je toch nog niet het lichaam in stukken hakken, verzwaren en in zee gooien.

 • karine carpentier

  Die wist al dat hij zoiets ging doen voor hij vertrok,een echt monster.