Politie pakt man op die met mes zwaaide en omstanders lastigviel in Amsterdam

ANP
In de Nederlandse stad Amsterdam heeft de politie vannacht rond 1 uur waarschuwingsschoten gelost bij de aanhouding van een man. De verdachte liep met een mes te zwaaien en viel omstanders lastig. Hij werd aangehouden en opgesloten. Een politiewoordvoerder kon geen verdere details geven over het voorval.

Niemand raakte bij het incident gewond, deelt de politie mee op Twitter. De verdachte werd gearresteerd en zit in de cel. Het mes dat hij gebruikte, werd in beslag genomen.

In Den Haag raakten gisteravond nog drie tieners gewond toen ze in een winkelstraat door een man werden neergestoken. De slachtoffers - een jongen van 13 uit Den Haag, een meisje van 15 uit Alphen aan den Rijn en een 15-jarig meisje uit Leiderdorp - kenden elkaar niet. Ze werden in het ziekenhuis behandeld en konden aan het eind van de avond weer naar huis. Naar aanleiding van de steekpartij in Den Haag werd inmiddels een 35-jarige man aangehouden. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • linda thinks

  toen ik milicien was zei mijn kapitein eerst een waarschuwingsschot door het hoofd en dan 1 in de lucht dat is de enige veilige manier

 • Leonarda Van Opbroecke

  Opletten geblazen !! Londen, Amsterdam, Den Haag. Toeval?

 • Daan Verheide

  Hij probeerde de mensen misschien te overtuigen dat hij ingenieur is en dat hij hun pensioenen komt betalen.

 • Walter Borgers

  Aangehouden straks voor de rechter én dan moet hij 240uur werkstraf, en nooit meer doen hè jongen, maar uitzetten ho maar dat kan zomaar niet, hij heeft dé Nederlandse nationaliteit ene dan mogen wij dat niet, geef hém aan het volk.