Politie Nieuw-Zeeland neemt fake wapen in beslag van maîtresse schutter Las Vegas

De hotelkamer in Las Vegas van waaruit Stephen Paddock in oktober 2017 vuurde op de duizenden festivalgangers lag vol vuurwapens.
FBI/AP De hotelkamer in Las Vegas van waaruit Stephen Paddock in oktober 2017 vuurde op de duizenden festivalgangers lag vol vuurwapens.
Een voormalige maîtresse van Stephen Paddock, die in oktober 2017 58 mensen doodschoot in Las Vegas, is donderdag in Nieuw-Zeeland betrapt met een nepwapen. De politie nam het in beslag. Dat meldt de New Zealand Herald.

De vrouw liet de replica vorige donderdag bij een winkelcentrum in Auckland zien aan een reporter. Ze beweerde dat het een echt vuurwapen was en dat ze het bij zich had om zichzelf te beschermen. De New Zealand Herald maakt haar identiteit niet bekend.

De minnares van Paddock vluchtte na het bloedbad in Las Vegas weg uit de VS naar Nieuw-Zeeland. “Ik woon hier al een tijdje, maar wil niet dat iemand dat weet”, zei ze. “Het onderzoek loopt nog in de VS. Ik heb nog altijd enorme schuldgevoelens omdat ik dit misschien had kunnen voorkomen. Heel wat mensen willen mij nu dood omdat ik niets heb ondernomen.”

De vrouw had jarenlang een seksuele relatie met de massamoordenaar Stephen Paddock, die toen ook al heel lang samen was met zijn vaste partner Marilou Danley.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.