Politie jaagt op veteraan die 6 ex-familieleden doodschoot

EPA
Een Amerikaanse man die zes leden van zijn voormalige schoonfamilie doodschoot, is nog altijd op de vlucht. De politie vermoedt dat hij ergens in de buurt van het dorpje Pennsburg is en heeft bewoners geadviseerd binnen te blijven met de deuren op slot.

De 35-jarige veteraan doodde zijn ex-vrouw maandagochtend en nam zijn dochters mee. Die bracht hij naar de buren. Vervolgens doodde hij zijn ex-schoonmoeder en haar moeder in het nabijgelegen Lansdale. Weer iets verderop, in Souderton, vermoordde hij zijn ex-schoonzus, haar man en haar veertienjarige dochter. De zeventienjarige zoon van de vrouw overleefde de schietpartij.

Sindsdien is de man op de vlucht. Waarschijnlijk heeft de schutter maandagavond nog geprobeerd een auto te stelen in de buurt van Doylestown, zo'n 40 kilometer van Pennsburg vandaan. Een man die zijn hond uitliet werd met een mes bedreigd door een persoon in camouflagekleding, die voldoet aan de beschrijving van de schutter. De man wilde zijn autosleutels. De man met de hond had echter een wapen bij zich en schoot een paar keer op de autodief, die vervolgens vluchtte.

EPA
EPA
AP
EPA
AP
EPA