Pijlen aangetroffen in lichamen van de drie doden in Duits pension

Passau in de Duitse deelstaat Beieren.
REUTERS Passau in de Duitse deelstaat Beieren.
In de lichamen van de drie doden die gisteren in een pension in het Beierse Passau gevonden werden, zijn pijlen aangetroffen. Vermoedelijk is er een verband met de twee kruisbogen die men aantrof in de gastenkamer, zo meldt de lokale politie.

Een werknemer trof de lichamen gisteren rond de middag aan. Het parket heeft inmiddels een autopsie bevolen. Momenteel zijn er geen aanwijzingen dat andere personen betrokken zouden zijn.

De slachtoffers zijn een 53-jarige man en twee vrouwen van 33 en 30 jaar (gisteren sprak de politie nog van 54, 33 en 31 jaar). Ze zijn volgens de politie afkomstig van de deelstaten Nedersaksen en Rijnland-Palts. Ze waren vrijdag gearriveerd in het pension. Hun onderlinge relatie is niet duidelijk.

Het onderzoek loopt intussen verder. de omstandigheden zijn nog niet uitgeklaard. De autopsie begin volgende week moet meer klaarheid scheppen.

Het pension ligt midden in het groen, aan de rand van de stad Passau, vlakbij de rivier Ilz. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.