Peutertje van eerste verdieping flatgebouw gegooid in Nederland: vader aangehouden

ANP
Een jongetje van 1 jaar oud is gisteravond van de eerste verdieping van een flat in de Nederlandse gemeente Ridderkerk naar beneden gegooid. De dreumes werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gevoerd. De politie heeft de vader van het jongetje aangehouden.

De verdachte wordt op dit moment verhoord. Vermoedelijk ging aan het incident een ruzie in de woning vooraf.

Omwonenden hoorden gisteren aan het begin van de avond een vrouw gillen. Een buurman zag vervolgens een man tussen geparkeerde auto’s in elkaar zakken. Hij dacht dat hij hulp nodig had, maar hij bleek eerder in de war of onder invloed te zijn. In het busje van de politie begon hij te schreeuwen.

Getuigen melden dat er de laatste tijd vaker een man aan de deur kwam van de woning op de eerste verdieping. Hij wilde naar binnen, maar mocht dat niet van de bewoonster. Of het om de vader gaat, is onduidelijk.

Er kwamen veel agenten ter plaatse. Buren kregen de vraag om een verklaring te gaan afleggen in het politiebureau.

ANP
ANP21 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Van Steenbergen

  In wat voor een idiote en egoïstische wereld leven wij tegenwoordig toch...echt niet meer normaal...veel sterkte aan het kleine ventje xxx

 • marijke deruyck

  Respect voor alles wat leeft is van alle tijden, en dat heeft de laatste tijd serieus aan belangrijkheid ingeboet !

 • ANN LIMBOS

  Héééél lang opsluiten.

 • François Nuyts

  Goh , waar gaat het naartoe met de "mens"heid gvd . Echt , daar moet je toch echt wel gestoord voor zijn om zoiets te doen zeg .

 • zina riffia

  Ik hoop dat die kleine erdoor komt en niets aan het voorval overhoudt. Zieke mensen op deze wereld!