Peuter overlijdt in hete auto op parking

screenshot
In de Verenigde Staten is opnieuw een kindje gestorven in een hete auto. Dat is al de 34ste keer dit jaar. Vorig jaar bezweken in het land 52 kinderen in hete voertuigen.

Het tweejarige meisje zat gisteren in een minibusje op een parking bij treinstation Lindenworld in Camden, New Jersey. Toen de opgeroepen politie het raam openbrak, was het al te laat. De agenten probeerden het meisje nog te reanimeren, maar alle hulp kwam te laat.

Het is niet duidelijk hoelang de peuter in het voertuig zat, maar de temperatuur was hoog opgelopen. Buiten zou het zo’n 30 graden Celcius zijn geweest.

Een officiële doodsoorzaak is er nog niet, maar volgens de familie is het kindje gestikt. De politie onderzoekt het incident.

screenshot5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • raf schellens

  Word dringend tijd voor autobouwers een systeem verplicht in te bouwen standaard in elke wagen. Voor de rest zijn er al snufjes genoeg en dit niet? Werk aan de winkel!

 • Philippe Schotte

  Dringend een wet dat kinderen onder de 5 jaar niet alleen in een voertuig kunnen zitten !

 • Annie Darden

  Hoe kan je nu in godsnaam je kindje vergeten in de auto, zeker als het zo'n hitte is. Arm kindje..!!

 • Jenny De Maesschalck

  Hoe is het mogelijk

 • Hanife Taskin

  Ohh arme sterkte voor de familie