Peperdure vlammenwerpers van Elon Musk zijn uitverkocht

Oprichter van SpaceX Elon Musk heeft op vier dagen tijd 10 miljoen dollar verdiend.
AFP Oprichter van SpaceX Elon Musk heeft op vier dagen tijd 10 miljoen dollar verdiend.
Elon Musk, de drijvende kracht achter betalingsdienst PayPal, autobouwer Tesla en ruimtevaartbedrijf SpaceX, heeft met een paar tweets 10 miljoen dollar verdiend. Hij bood vlammenwerpers te koop aan. In vier dagen tijd waren alle 20.000 exemplaren verkocht, voor 500 dollar per stuk.

Het geld is bestemd voor het nieuwste project van Musk, The Boring Company. Dat bedrijf wil tunnels van meerdere verdiepingen graven onder steden, zodat de straten minder vol raken.

Om mensen over te halen, zei Musk: ''Als de zombie-apocalyps begint, zal je blij zijn dat je een vlammenwerper hebt gekocht. Werkt tegen de ondoden, en anders krijg je je geld terug.'' Wie de vlammenwerper koopt, heeft nog wel een brandblusser nodig. ''Apart te koop voor buitensporig veel geld'', waarschuwde The Boring Company. ''Ergens anders zeker goedkoper, maar deze heeft een coole sticker.''

De vlammenwerper van Elon Musk
Boring Company De vlammenwerper van Elon Musk3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Benny Geys

    Eduard, misschien een gevoel voor humor?

  • Eduard Maes

    Ik vind dit ziekelijk! Of mis ik iets... ?

  • Ludo Wouters

    Ik denk dat er een heel groot verschil is tussen omzet en verdienen. Musk heeft een omzet gehad van 10 miljoen en dat is heel wat anders dan 10 miljoen verdienen.