Pas benoemde Mexicaanse gouverneur en echtgenoot komen om bij helikoptercrash

Hulpverleners bij het wrak van de gecrashte helikopter nabij Puebla. De Mexicaanse president opent een onderzoek naar het ongeval.
AP Hulpverleners bij het wrak van de gecrashte helikopter nabij Puebla. De Mexicaanse president opent een onderzoek naar het ongeval.
Een recent benoemde gouverneur in Mexico is samen met haar echtgenoot, een senator, om het leven gekomen bij een helikoptercrash. Martha Erika Alonso was pas enkele weken geleden aangetreden als gouverneur van de centrale staat Puebla. 

De oorzaak van de crash is onbekend. De piloot van het toestel is waarschijnlijk ook omgekomen bij de crash die niet ver van het vliegveld van Puebla plaatsvond. 

De gouverneur en haar man Rafael Moreno Valle waren bekende Mexicaanse politici van de conservatieve PAN-partij. President Andres Manuel Lopez Obrador zei op Twitter dat zijn regering het ongeval zou onderzoeken.

De gouverneur en haar man Rafael Moreno Valle waren bekende Mexicaanse politici van de PAN-partij.
AP De gouverneur en haar man Rafael Moreno Valle waren bekende Mexicaanse politici van de PAN-partij.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Armand Wuyts

    Heb meer dan 10 jaar met helikopter gevlogen. 90% van de ongevallen zijn dodelijk! Ben toch blij dat ik er nog ben!