Papa redt uitgegleden kindje, maar raakt gekneld tussen rotsen aan Engelse kust: uren vast in stijgend water

Twitter
De Britse hulpdiensten hebben de handen vol gehad aan het redden van een man die bekneld was geraakt tussen rotsen aan de kust. Het zeewater steeg tijdens de uren durende reddingsoperatie in de plaats Sheringham (Norfolk) tot de nek van het slachtoffer, bericht Sky News vandaag.

De man was in de problemen geraakt toen hij zijn kind te hulp schoot, dat was uitgegleden. De vader kwam vervolgens zelf met zijn been vast te zitten tussen twee rotsen. Ondertussen kwam de vloed op en moesten hulpverleners zorgen dat zijn hoofd boven water bleef.

Een getuige vertelt dat een groep reddingswerkers bij de rotsen stond, maar zij slaagden er ook niet in de man los te maken. "Later zag ik twee grote trucks aankomen, met apparatuur die kon worden gebruikt bij het breken van de rotsen om de man los te maken.”

Het duurde uiteindelijk zo'n vier uur voordat het slachtoffer uit zijn benarde positie kon worden bevrijd. Een woordvoerder van de kustwacht spreekt over een "erg angstige ervaring" voor de man.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Janssens

    Het is een ongelukkige reeks opeenvolgende omstandigheden die ervoor gezorgd heeft dat die man op een punt in zijn leven is gekomen dat hij niets liever had gezien dan een stuk tuinslang. Zijn leven kan er alleen maar beter op worden vanaf nu.

  • Peter Borft

    Waarom voor zijn geruststelling geen duikuitrusting gebracht, zodat hij wist onderwater kan je ook ademhalen.

  • Jos Plessers

    Het kostenplaatje zal ook beangstigend zijn.Maar eind goed,al goed