Papa en drie kindjes komen om bij kajakongeval op Lake Superior, mama overleeft als enige

Erik Fryman, Cari Mews en hun drie kindjes.
Facebook Erik Fryman, Cari Mews en hun drie kindjes.
Cari Mews (29) heeft als enige van haar gezin een vreselijk drama op Lake Superior in overleefd. Haar man Erik Fryman (39) en hun drie kindjes - Kyra (9), Annaliese (5) en Jansen (3) - kwamen om bij een ongeval met hun kajak op het enorme zoetwatermeer.

Het gezin uit Loyal in Wisconsin was donderdag in een vier meter lange kajak aan het varen, toen het noodlot toesloeg. Ze droegen alle vijf een zwemvest, maar enkel de moeder kon worden gered, nadat de boot water had gemaakt nabij Bayfield in Wisconsin. Hulpverleners konden haar nabij Michigan Island pas na enkele uren uit het koude water van amper 15 graden Celsius halen.

Cari Mews had haar zus Bobi Jo de boodschap "911, Michigan Island" kunnen sms'en. Bobi Jo wist dat het gezin was gaan kajakken en belde de politie. Maar ze las de sms pas vier uur na verzending. Het duurde zo lang dat het bericht doorkwam om Cari geen ontvangst had in het water.
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Shari Donkers

  Mijn vader was 39 jaar toen hij is verongelukt met zijn kajak. Hij had meer dan 10 jaar ervaring van de club waar hij in zat + hij had een reddersbrevet. Water is gevaarlijk :( Veel sterkte aan de mama!

 • Bernard Redpill

  Ik kan me niet voorstellen wat ik zou doen met mijn leven in haar plaats. Ze is nog maar 29, dus hopelijk vindt ze de moed nog om opnieuw te beginnen en toch nog gelukkig te zijn. Veel sterkte.

 • Lydia Appelmans

  Het is als volwassene al gevaarlijk en dan nog drie kleine kindjes meenemen....ik snap het niet

 • diane roelant

  Wat een enorm noodlot,zo een prachtig gezin !hoe overleef je dit,heel veel sterkte aan de mama !!

 • Elisa deJong

  Geen woorden voor.. Drie snoezige kinderen en je man verliezen. Onbeschrijflijk... Liefde en kracht gewenst..