Papa deelt hartbrekende foto van dochtertje dat nog maar 1 wimper overhoudt na chemo

De aangrijpende foto van Hayley
Facebook/ Andrew Brown De aangrijpende foto van Hayley
In juni werd het Australische echtpaar Brown geconfronteerd met de harde realiteit. Het dak van de hemel viel op hun hoofd. Hun dochtertje Hayley had kanker. Na een intensieve chemokuur bleef er nog 1 wimper staan bij het kleine meisje. De hartbrekende foto laat niemand onberoerd.

Artsen ontdekten een tumor van vijf centimeter in het reukorgaan van het 7-jarige meisje uit Melbourne. Ze zou zeven maanden lang chemotherapie en bestralingen moeten ondergaan om de kanker klein te krijgen.

De gevolgen waren meteen zichtbaar. De mooie lokken van Hayley vielen uit. Net zoals haar wenkbrauwen en haar prachtige lange wimpers.

Eén wimper hield het heel wat langer vol. Papa Andrew Brown maakte een aangrijpende foto van het gelaat van zijn dochtertje met die ene wimper. Hij bleef drie weken helemaal alleen staan om dan uiteindelijk ook af te haken.

"Telkens ik naar die foto kijk, denk ik: 'Doe een wens'. Het is zo pakkend", vertelde Andrea Huggings die als vriend van de familie geld inzamelt voor het getroffen gezin via mycause.

Gelukkkig lijkt de therapie wel aan te slaan. De tumor is geslonken. Al wacht Hayley nog een hele lange weg van zware behandelingen.