Palestijnse man brengt Israëlische luchtaanvallen (en Spiderman) origineel in beeld

De grafische designer gebruikte zijn twee inspiratiebronnen met deze foto's als eindresultaat.
Graphic Designer Mohammed Al Amoudi De grafische designer gebruikte zijn twee inspiratiebronnen met deze foto's als eindresultaat.
De Palestijnse Mohammed Al Amoudi springt wel heel erg origineel om met de laatste luchtaanvallen van de Israëlische luchtmacht. Hij maakte foto’s van de vernielde wijken en voegde Spiderman achteraf toe om de plaatjes toch een beetje op te vrolijken.

Mohammed Al Amoudi is een grafisch designer die in de Palestijnse stad Gaza woont. De grafisch designer put dan ook veel inspiratie uit de voortdurende gevechten aan de Gazastrook, maar ook superhelden zoals Spiderman kunnen hem bekoren. Na de laatste luchtaanvallen van het Israëlische leger combineerde hij de twee gewoon. “Deze Israëlische aanval faalt in het vernietigen van onze hoop", schrijft de Palestijnse man bij zijn werk. 

Het Israëlische leger startte gisteren met luchtaanvallen op de Gazastrook als reactie op een raketaanval in de buurt van Tel Aviv. Er vielen toen zeven gewonden. Daarna liet premier Benjamin Netanyahu vanuit de VS weten dat Israël op “een expliciete manier” zal reageren op de raketaanval. Het kantoor van Hamas-leider Ismail Hanyeh in Gaza-Stad werd daarbij vernietigd.

De grafische designer gebruikte zijn twee inspiratiebronnen met deze foto's als eindresultaat.
Graphic Designer Mohammed Al Amoudi De grafische designer gebruikte zijn twee inspiratiebronnen met deze foto's als eindresultaat.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.