Paddock schoot haar iPhone aan flarden maar zelf overleefde ze de kogelregen

Twitter
Een vrouw die zondag aanwezig was op het countryfestival aan The Strip in Las Vegas ontsnapte ternauwernood aan de kogelregen van schutter Stephen Paddock. Haar iPhone werd wél geraakt, zij gelukkig niet. Het toestel ving de kogel op. Paddock schoot aan het Mandalay Bay Resort 58 mensen dood en daarna zichzelf.

Het was de taxichauffeur die de vrouw zondagavond in veiligheid had gebracht, die ook de foto van haar vernielde iPhone online zette. De vrouw zelf wou liever anoniem blijven. De roze gouden iPhone hield gelukkig een kogel tegen die de dame mogelijk dodelijk had kunnen treffen. Het is niet duidelijk hoe of waar de festivalgangster de iPhone op zich droeg, toen Paddock het toestel kapotschoot. Volgens een tweet had de van de schietpartij wegrennende vrouw de smartphone vast in haar hand, "op amper enkele centimeters van haar lichaam".
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Tom Desmedt

  De kogel vloog er inderdaad vrolijk door.. iPhones zijn nu ook niet bepaald kogelwerend hé;)

 • MYRTHE PASS

  Het is alvast een sterke i-Phone.

 • Micha De Vlieg

  Met een pleidooi naar Apple toe : “krijg ik een nieuwe ???”

 • Chèvre Noir

  had ze hem op haar lichaam gedragen, de iPhone was nog intakt

 • Pepijn dever

  Wat je op de foto ziet is een exit hole - had ze hem op haar lichaam gedragen had ze dus gewoon getroffen geweest.