Overvaller Mexicaanse bus krijgt rake klappen van zijn moeder die tussen de passagiers zit: “Zó heb ik je niet opgevoed!”

Overvaller Ramón krijgt er flink van langs van zijn moeder terwijl hij buspassagiers berooft.
Twitter Overvaller Ramón krijgt er flink van langs van zijn moeder terwijl hij buspassagiers berooft.
Een overvaller van een bus in een achterbuurt van Mexico Stad kreeg de schrik van zijn leven toen hij ineens zijn moeder tussen de passagiers zag zitten. Die bedacht zich geen moment en gaf haar zoon een flink pak slaag.

Gewapend en vast van plan om eens een goede slag te slaan, stapte de 35-jarige Ramón de bus in. Onder bedreiging van het wapen zei hij de passagiers hun geld en waardevolle bezittingen in te leveren.

Eén voor één ging hij alle inzittenden af, tot hij op een van de laatste banken zijn moeder zag zitten. Die aarzelde niet, trok een van haar schoenen uit en gaf haar zoon daarmee een paar rake klappen. Ze schreeuwde dat ze hem zo niet had opgevoed en dat hij alles moest teruggeven. Of het nog niet genoeg was, droeg ze haar zoon daarna over aan de politie en spoorde ze haar medepassagiers aan om een aanklacht tegen hem in te dienen.

“Ik heb hem altijd gezegd om de weg van God te volgen”, verklaarde ze later, haar afgrijzen over het gedrag van haar zoon niet verbergend.

Een van de passagiers slaagde erin om een paar beelden te maken van de klappen die de ongelukkige overvaller van zijn mamá kreeg. Die zette hij op internet, waarna de mislukte beroving viraal ging en in diverse Mexicaanse media breed werd uitgemeten.

Twitter47 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Fred Brandon

  Het wapen zal mama wel afgenomen hebben en zo niet hij had wel iets anders aan zijn hoofd om de filmer tegen te houden dacht ik zo .

 • Yannik Samoy

  Allez een artikel over ne gewapende gangster die dan billenkoek van mama krijgt en daarna zwijgt men over dat wapen??? Uitzonderlijk verhaal.

 • Yannik Samoy

  Ik geloof hier niets van, dit is een vervormd verhaal. Wie gaat er doodleuk beelden maken van een gewapend iemand. Normaliter ren je voor je leven...

 • Robert De Fruytier

  Een grote BRAVO voor zo'n rechtgeaarde moeder.Zo moesten ze dat hier ook doen!!

 • Louis Heyens

  almaar goed dat zijn moeder hem dat pakje slaag gaf en dat het in Mexico was ... als je hier je persoonlijke eigendom wilt beschermen wordt je direct opgepakt en kan / zal de dief zeker klacht indienen. Dat is hier onze realiteit. De daders beschermen en de slachtoffers aan de schandpaal nagelen.