Ouders vergeten pasgeboren baby in taxi die hen van ziekenhuis naar huis bracht

Beeld ter illustratie
Getty Beeld ter illustratie
Een Duits paar uit Hamburg liet zich nadat de moeder bevallen was door een taxi thuisbrengen. Pas nadat de taxi onderweg was naar een volgende klant, ontdekten de ouders dat ze hun baby  waren vergeten in de auto. 

De baby was onverstoord verder blijven slapen in de auto. Zo had de afgepeigerde taxichauffeur er ook geen erg in dat hij nog een achtergebleven passagier aan boord had. De chauffeur nam doodgemoedereerd zijn middagpauze in een ondergrondse garage. 

Na enige tijd vertrok de taxichauffeur uit de parkeergarage naar de luchthaven van Hamburg om er nieuwe passagiers op te pikken. De nieuwe passagier die hij oppikte, keek echter zeer verbaasd op dat er al een klant in de taxi zat toen hij instapte. 

Na de ontdekking van de achtergebleven zuigeling reed de taxi met zijn allerkleinste klant naar het politiecommissariaat van de Hamburgse politie. De vergeetachtige ouders werden op de hoogte gebracht dat ze hun "vergeten" kind mochten komen ophalen op het politiekantoor. Daar kwam het tot een blije familiereünie.

De politie van Hamburg deelde het verhaal vandaag op haar Facebookaccount.
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • aaron lammens

  Een tas een jas een zelfs een paar schoenen oke maar uw pas geboren kind sorry dat kan echt niet

 • johanneke li

  langs een kant raar dat je zoiets kan vergeten, langs de andere kant zal de stress van de bevalling er ook wel voor iets tussenzitten.

 • Eric De landtsheer

  Een goedkoop Zonnebrilletje ben ik al eens in een taxi vergeten. Maar een frisgeboren baby?

 • Emi De graeve

  nog niet gewoon dat ze wat moeten meenemen ?

 • Christine Laevers

  Tja, als ouders geen 'moederinstinct' meer hebben, dan is het erg geworden. Kinderen in de auto vergeten en zo . Het gebeurt meer en meer.