Exclusief voor abonnees

Ouders Théo Hayez in pakkende Facebookpost: “Hij amuseert zich nu wellicht met walvissen, schildpadden en dolfijnen”

VTM
De ouders van de vermiste Théo Hayez (18) lijken hoe langer hoe meer rekening te houden met het feit dat hun zoon verdronken is in Australië. Voor het eerst spreken ze publiekelijk over ‘zijn veel te korte leven’. “Als Théo intussen deze aarde heeft verlaten, dan amuseert hij zich nu met walvissen, schildpadden en dolfijnen.”

Voor de ouders van Théo Hayez is het een verschrikking: al 54 dagen vragen Laurent Hayez (48) en Vinciane Delforge (47) uit Overijse zich af wat er met hun zoon is gebeurd. 

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • erna koningdefuijk

  Ik geloof nooit dat deze jongen is gaan zwemmen vrijwillig. Ook niet dat hij verdronken is. Hoe zit het dan met zijn petje ??? Ik denk dat deze jongen in verkeerde handen is gevallen ,anders hadden ze wel kleding gevonden van hem en zijn smart. Opgeven is geen optie . Deze jongen is al die tijd slim genoeg geweest om er 8 maanden te zijn alleen in een land vol gevaar en was slim genoeg om niet te gaan zwemmen in de nacht.

 • Ingrid Vantroostenberghe

  Hopelijk van wel

 • Giovanni Van Dyk

  De onzekerheid is het meest verschrikkelijke...de immer ijdele hoop... echter lijkt de kans groot dat hij de verkeerde persoon op zijn pad gekruist heeft...want dom verdronken lijkt me meer dan onwaarschijnlijk... waarschijnlijk wel in t water gesmeten en achteraf opgenomen door de natuurelementen om t netjes uit te drukkken.

 • mark germanus

  Het onvermijdelijke is gebeurt en daar kan je niks aan veranderen,heb ook een zoon verloren van 16,is reeds 25 jaar geleden,doch daar denk je iedere dag aan. Ik wens jullie heel mooie herinneringen en veel goede moed !

 • LEEN LOODTS

  Lieve ouders, ik vind het zo moeilijk voor jullie.Maar ik vind het een mooie gedachte om het te plaatsen daar tussen de zeedieren. Hij heeft van zijn mooie reis genoten en jullie bewaren de allermooiste herinneringen in jullie hart. Veel sterkte en een warme knuffel.