Ouders laten zelfde tattoo zetten als geboortevlek van dochter om haar te steunen

twitter
Tanya en Adam Philips gingen de 'full monty' voor hun dochtertje Honey-Rae. Zij heeft een grote, rode geboortevlek op haar rechterbeentje en de ouders lieten gelijkaardige 'aardbeivlekken' tatoeëren op hun eigen benen. Een drastische beslissing. "We wilden dat ze zich bijzonder zou voelen, dat haar geboortevlek iets is om trots op te zijn en niet iets om verlegen over te zijn."

"Velen vinden het nogal extreem maar voor ons was het de normaalste zaak van de wereld om onze dochter duidelijk te maken dat ze zich nooit anders of alleen op de wereld moet voelen."

Tanya Philips liet de inktnaalden op haar been los voor haar veertigste verjaardag. Ze had zelf nooit gedacht dat ze dit zou doen. Maar het besef dat de mensen hun dochter "hardvochtig zouden nawijzen en nastaren" deed haar overstag gaan.

"Tijdens de eerste maanden van haar leven bedekte ik haar benen altijd als we buitenkwamen. Ik kon het niet verdragen dat vreemden haar nieuwsgierig zouden aanstaren en commentaar zouden geven. Ik wilde geen sympathie of medelijden voor Honey-Rae."