Opzienbarende video toont hoe 13 verstekelingen uit truck springen op snelweg

Facebook
Groot was de verbazing van enkele weggebruikers toen een groepje mannen uit een rijdende Poolse vrachtwagen sprong te midden van het drukke verkeer. Het incident deed zich afgelopen zaterdag voor nabij Northampton in het Verenigd Koninkrijk. De VIDEO van het voorval kan u hieronder bekijken.


Het filmpje begint wanneer twee migranten op de pechstrook lopen van de autoweg M1. Daarna springen nog 11 verstekelingen één voor één uit de rijdende truck met Poolse nummerplaat. Het is een erg gevaarlijk manoeuvre waarbij sommigen op de grond vallen of hun hoofd stoten.

De politie werd gealarmeerd en kwam meteen ter plaatse. Ze wisten de 13 mannen te klissen. De verstekelingen zijn in hechtenis genomen.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Goeliggen

  Misschien toch eens aan Calvo laten zien, dat hij wat wakker wordt

 • Willy Van Craen

  Na de afscheiding van UK kunnen we deze mensen gewoon laten doen wat ze willen maar niet terug naar ons land laten komen.

 • Onafhankelijkemening

  Moet kunnen toch ? maar owee als je eens je gordel vergeet als Belg.

 • Frans Peeters

  Als dat hier zou gebeuren dan was het weer de schuld van Francken. Sommige illegalen en vluchtelingen zijn echte wildemannen.