OPROEP: Vlaming in Amerikaanse staat waar coronacijfers explosief stijgen?

De Ocean Drive in Miami, Florida, afgelopen weekend. Zaterdag werd er een nieuw dagrecord gebroken, met bijna 10.000 nieuwe besmettingen.
AFP De Ocean Drive in Miami, Florida, afgelopen weekend. Zaterdag werd er een nieuw dagrecord gebroken, met bijna 10.000 nieuwe besmettingen.

Het voorbije weekend hebben de Verenigde Staten de grens van 2,5 miljoen besmettingen met het coronavirus overschreden. Vooral in het zuiden van het land - de zogenaamde ‘Sunbelt' - stijgt het aantal besmettingen explosief. Zo kwamen er in Florida in amper twee weken tijd vijf keer zoveel besmettingen bij. Zaterdag werd daar nog het dagrecord gebroken met bijna 10.000 nieuwe gevallen. Ook de gouverneurs in Arizona, South Carolina, Nevada en Mississippi maken zich zorgen en willen opnieuw strengere regels. Woont u in een van deze staten en wil u getuigen hoe het leven er nu loopt? We horen graag uw verhaal. Een mailtje mag naar fien.tondeleir@dpgmedia.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.