Oproep tot vrijwilligers bij lokale bevolking om verder te zoeken naar Theo Hayez (18)

Er worden ook nog steeds flyers verspreid met de persoonsbeschrijving van de Belg.
VTM Er worden ook nog steeds flyers verspreid met de persoonsbeschrijving van de Belg.
De lokale bevolking van Byron Bay, de badplaats in het oosten van Australië waar de 18-jarige Belg Theo Hayez verdween, heeft samen met vrienden en familie een oproep gedaan om zondag verder te zoeken naar de jongeman. 

Theo Hayez werd op 31 mei het laatst gezien in Byron Bay. De politie heeft de zoektocht naar de jongeman voorlopig stopgezet vanwege het slechte weer.

“Hoe meer mensen er op het terrein zijn, hoe groter de kans dat er aanwijzingen gevonden worden”, zo verklaart organisator Christos Tsesmetzis aan de lokale pers. Er worden ook nog steeds flyers verspreid met de persoonsbeschrijving van de Belg. Volgens een politiebron heeft het onderzoek geen nieuwe informatie aan het licht gebracht.

Binnenkort zal een afvaardiging van de Belgische politie de Australische collega's komen bijstaan in het onderzoek. Twee inspecteurs van de federale gerechtelijke politie van Halle-Vilvoorde en iemand van de cel vermiste personen zullen een tiental dagen naar Australië trekken. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.