Opnieuw toestel van Lion Air in de problemen op Indonesische luchthaven

AP
Slechts enkele dagen na een rampzalige crash van een passagiersvliegtuig van de Indonesische lagekostenmaatschappij Lion Air heeft een ander toestel van dezelfde maatschappij op een luchthaven op Sumatra een lichtmast geraakt. Daarbij raakte de vleugel van het toestel beschadigd. Dat deelde Lion Air mee.

Het toestel taxiede naar de startbaan voor de vlucht van Bengkulu naar Jakarta en raakte daarbij de paal. Na het incident verlieten de passagiers het vliegtuig. Lion Air stelde een ander toestel beschikbaar.

Bij de crash van een Boeing 737 begin vorige week in de Javazee kwamen alle 189 inzittenden om. De zoektocht naar slachtoffers op de zeebodem duurt nog steeds voort. 

AP2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jose Van Hauwaert

    @Jan Verstrepen. Hebt u het artikel wel goed gelezen? Splinternieuw vliegtuig die door een probleem met de software is neergestort en een tweede toestel die tijdens het taxiën een verlichtingsmast raakt? Bengkulu kennend is dit niet verwonderlijk. Zegt u dan eens waar of wie er gerommeld heeft? Lion behoort NU tot de beste Low Costs Wereldwijd, samen met Air Asia(meer dan 10 jaar opeenvolgend tot nr 1 verkozen)

  • Jan Verstrepen

    Er wordt daar nogal gerommeld bij die goedkope luchtmaatschappijen, winst boven mensenlevens is de motto.